
 

 

Opinion No. 40-3541  

June 8, 1940  

BY: FILO M. SEDILLO, Attorney General  

TO: Mr. W. W. Stuart, Superintendent, Mr. Carl Seligman, President, Grants Union High 
School, Grants, New Mexico.  

{*146} In your letter of June 6th you state that The Board of Education of Grants Union 
High School contemplates enacting a rule to the effect that married lady teachers shall 
not be employed.  

You desire to know whether or not such a ruling would be legal. Since the board has the 
power to employ and discharge all teachers, I believe that the board has the authority to 
enact the above mentioned regulation.  


