
 

 

Opinion No. 31-235  

August 8, 1931  

BY: E. K. Neumann, Attorney General  

TO: Mrs. Georgia L. Lusk, Superintendent of Public Instruction, Santa Fe, New Mexico.  

{*96} In your letter of August 8, 1931, you ask for an answer to the following question:  

Must a Municipal Board of Education advertise for bids on repairs of school buildings 
involving the expenditure of more than $ 500.00?  

In my opinion it must advertise for bids in the same manner as a County Board of 
Education, due to the following language of Section 120-906 of the 1929 Code, as 
amended by Section 10, Chapter 119, Laws of 1931.  

"The said board shall have the same powers and duties respecting its districts and 
schools as are possessed by county boards of education."  

By Quincy D. Adams,  

Asst. Attorney General  


